FEDTFRYSNING – CRYO – COOL TECH …

Alle betyder de det samme – en ukompliceret og super populær metode.
Vi bruger frost til at fjerne de genstridige fedtdepoter. En slags fedtsugning – bare helt uden kirurgi ! Og så er det meget billigere. Super simpelt!

Lad os hjælpe dig med at komme af med dine fedtdepoter med en fedtfrysning! Og være den fineste version af dig selv.

Startskud til ny livsstil eller fjern det sidste besværlige fedtdepot

Desværre kan du ikke selv bestemme, hvor du vil tabe dig. Du har sikkert forsøgt dig med fitness, cykling eller lange gåture, men alligevel er der nogle områder som ikke slankes. Her kan det være nødvendigt med andre behandlinger. Eller du har måske brug for et startskud til at få power til en ny livsstil ?

Hvordan virker fedtfrysning?

Med fedtfrysning kan du typisk slippe af med 1-5 cm fedt i omkreds på en enkelt behandling.

Behandlingen foregår ved, at Cool Tech applikatoren suger fedtvævet ind ved et vakuumtryk, hvorefter der tilføres en kontrolleret kulde. Denne kulde dræber simpelthen fedtcellerne uden at skade andre celler i kroppen. Herefter transporteres de væk via lymfesystemet og udskilles naturligt. Ved slankekur klapper fedtcellerne blot sammen og venter på at kunne fyldes igen.

 

Det tager ca. 30 dage for kroppen at transportere de døde celler væk. Der skal derfor også være 30 dage mellem hver behandling. Du vil se lidt af resultatet allerede straks efter behandlingen mens ser først det fulde efter kroppen har arbejdet færdigt.

 

Vi anbefaler 4 behandlinger.

Hvordan føles det?

Det er helt ufarligt og ukompliceret. Det føles forskelligt afhængig af hvor følsom din hud er. Det kan føles som om det strammer eller svier. På nogle få kan det gøre lidt ondt. Ofte vil det kun kunne mærkes de første 5 minutter og lige når applikatoren tages af. Ellers er det bare at ligge sig til rette med musik i ørene og slappe af.

Vi fryser flere steder på kroppen

Vi fryser mave, men også arme, lår og flanker. Som en af de få klinikker i landet fryser vi også hagen! Læs mere om fedtfrysning af hagen her.

*OBS OM FEDTFRYSNING:

Alle kroppe er forskellige – Det er en behandling af et bestemt område på kroppen -og dét konkrete fedtdepot, der fryses – f.eks. topmaven eller hagen. Det er ikke en generel slankekur. Næsten 100 % af vores kunder oplever at 1-3 cm fedt forsvinder, men der vil være enkelte sjældne tilfælde hvor resultatet ikke kan ses. Snak gerne med os om dette:)
Det er naturligvis bedst, hvis du efterfølgende drikker meget vand og stadig holder øje med kosten.

Behandlingen tilbydes:

- VÆRLØSE BYMIDTE

Bestil tid online eller ring

+45 61 66 50 37

FØR / EFTER