Om os

VELKOMMEN I ANTI AGING CENTER.

Vi står klar til at hjælpe dig i vores 3 skønne klinikker.

 

Hørsholm, Værløse og nu også i Nyhavn.

The best dress is your body

VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG VELKOMMEN TIL VORES 2 AFDELINGER MED ANTI AGING OG FEDTFJERNINGSMASKINER – SAMT I VORES WELLNESS & BEAUTY KLINIK VED NYHAVN.

SÅLEDES KAN VI LEVERE ALLE BEHANDLINGER FRA COOLTECH (FEDTFRYSNING) TIL SPRAY TAN OG NEGLE. VI BRUGER DE LÆKRESTE ITALIENSKE CREMER OG MØDER DIG ALTID MED ET SMIL

OS

I Hørsholm og Værløse møder du Silvia, der med over 30-års erfaring i anti aging maskiner kan levere et professionelt og effektivt resultat. Et imponerende udvalg af maskiner med den nyeste teknologi vil møde dig. I Nyhavn står Jamilla klar til at give dig en lækker wellness-behandling, fikse negle, bryn eller give den bedste ansigtsbehandling. Her er velvære, olier og sindet også i centrum.

KONTAKT OS

Jamila Eloisa

BESTYRER & BEHANDLER

Jamila er negleteknikker og uddannet i japansk lifting og aroma terapi-behandling. Ydermere er hun lægeeksamineret holistic health mentor (kost, vitaminer, mineraler, tankeunivers, spa, sugekop, kropsterapi mm). Og uddannet af Silvia.

KONTAKT

Silvia Carvallo

EJER & BEHANDLER

Silvia er fra Mexico og uddannet kosmetolog. Hun har 30 års erfaring inden for anti aging og lifting. Silvias hobby er at være på anti age-kursus i udlandet, studere nye metoder og maskiner. Når hun shopper er det altid til klinikkerne. Kun det nyeste er godt nok.

KONTAKT