Slip af med stress, stive led og spændte og ømme muskler i infrarød sauna

Infrarød sauna er en dybdegående varmebehandling med infrarødt lys. Behandlingen virker mod stress, stive led og spændte og ømme muskler. Der opnås detox, bedre hudtilstand, smertelindring og det har også en positiv effekt på hjerte- og blodkarsystem.

Sensei Pro

I Sensei Pro omsluttes man ved behandlingen totalt af den skønne bløde varme. Du kan under behandlingen selv regulere temperaturen efter personlige præferencer Ansigtet er udenfor maskinen, så du ikke trækker varm luft ind gennem næsen og dermed føler en ubehagelig fornemmelse under behandlingen

Stressreduktion

Infrarødt lys kan forbindes med en skøn, dyb afslapning. I den usædvanligt bløde varme får kroppen hjælp til at spænde af i muskulaturen og mange falder ligefrem i søvn i løbet af et par minutter.

Detox

I infrarøde varmebehandlinger er det muligt at svede betydeligt mere end i en traditionel sauna. Man sveder i dybden. Denne dybe sveden bidrager til en af de mest effektive detox-behandlinger som findes i dag (afgiftning/renselse af kroppen). Effekten bliver ofte, at du føler energien vende tilbage og eventuelle småkramper forsvinder.

Forbedret hud

Forbedret mikrocirkulation er en af årsagerne til at varmebehandlinger med Sensei Pro betyder meget for huden. Tør og hård hud bliver blød, glat og smidig. Tilstoppede porer åbnes og renses og døde hudceller udstødes. Huden føles ny, frisk og blød

Modvirker spændte og ømme muskler og led

Varmen forbedrer cirkulationen i overspændte og ømme muskler eller led, hvilket bidrager til en øget forudsætning for en normaliseret muskelfunktion. Varmen fører også til en forøget endorfinproduktion.

Lindrer smerter

Smertetilstand som følge af stive led, stiv muskulatur, sår, hævelser, hudbesvær og skader af forskellig slags kan lindres og forbedres betragteligt med varmebehandlingen.

Behandlingen tilbydes:

- VÆRLØSE BYMIDTE

Bestil tid online eller ring

+45 61 66 50 37