Kom af med dobbelthagen eller fedtet langs kæben!

Med den nyeste teknologi inden for cryo-teknologi, fjerner vi fedtet under hagen!

Det virker næsten som magi – men den er god nok! Fedtet fryses til minus 3 grader hvorved fedtcellerne dør.

FEDTFRYSNING – CRYO – COOL TECH …

Alle betyder de det samme – en ukompliceret og super populær metode.
Vi bruger frost til at fjerne de genstridige fedtdepoter. En slags fedtsugning – bare helt uden kirurgi ! Og så er det meget billigere. Super simpelt!

Lad os hjælpe dig med at komme af med din ekstra hage! Og være den fineste version af dig selv.

Et særligt mundstykke dræber fedtcellerne

Udviklet til hagens form ”suges” hagefedtet let ind i mundstykket ved hjælp af vakuum. Her fryses det i 45 minutter så fedtcellerne er helt frosne og døde. Cellerne kan nu udskilles sammen med affaldsstofferne i kroppen. Og du skal hjem og drikke en masse vand og hjælpe processen på vej.

Det anbefales også at sove med bandage om natten om hagen.

Straks efter behandlingen kan det flotte resultat nydes – men det bliver endnu bedre! Processen fortsætter i op til 30 dage efter behandlingen – så du vil miste endnu mere fedt løbende.

Vi fryser også fedt på resten af kroppen – læs mere her

Med fedtfrysning kan du smide hagen på 1-3 behandlinger

Slip af med hagen! Den KAN jo bare ikke trænes væk!

Det er helt ufarligt og ukompliceret. Det føles forskelligt afhængig af hvor følsom din hud er. Det kan føles som om det strammer eller svier. På nogle få kan det gøre lidt ondt og enkelt bliver lidt blå på hagen i 4-5 dage. (Det kan dækkes med makeup)

Da fedtcellerne fryses, dør og udskilles fra kroppen over 30 dage, skal der også være 30 dage mellem hver behandling. Du vil se lidt eller meget af resultatet allerede straks efter behandlingen, men ser først det fulde efter hele perioden.

*OBS OM FEDTFRYSNING:

Alle kroppe er forskellige – Det er en behandling af et bestemt område på kroppen -og dét konkrete fedtdepot, der fryses – f.eks. topmaven eller hagen. Det er ikke en generel slankekur. Næsten 100 % af vores kunder oplever at 1-2 cm fedt forsvinder på hagen – 1-3 i omkreds om maven (eller mere), men der vil være enkelte sjældne tilfælde hvor resultatet ikke kan ses. Snak gerne med os om dette:)
Det er naturligvis bedst, hvis du efterfølgende drikker meget vand og stadig holder øje med kosten.

Behandlingen tilbydes:

- VÆRLØSE

Bestil tid online eller ring

+45 61 66 50 37

FØR / EFTER