VELKOMMEN I ANTI AGING CENTER.

Vi står klar til at hjælpe dig i vores skønne klinik i

Værløse.

The best dress is your body

VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG VELKOMMEN MED ANTI AGING OG FEDTFJERNINGSMASKINER.

SÅLEDES KAN VI LEVERE ALLE BEHANDLINGER FRA COOLTECH (FEDTFRYSNING) TIL SPRAY TAN. VI BRUGER DE LÆKRESTE ITALIENSKE CREMER OG MØDER DIG ALTID MED ET SMIL

OS

I vores klinik i Værløse møder du Silvia, der med over 30-års erfaring i anti aging - og et imponerende udvalg af maskiner - kan levere et professionelt og effektivt resultat. Silvia er fra Mexico og uddannet kosmetolog. Hun har 30 års erfaring inden for anti aging og lifting og har siden fedtfrysningens begyndelse hele tiden investeret i den nyeste teknologi. Silvias hobby er at være på anti age-kursus i udlandet, studere nye metoder og maskiner. Når hun shopper er det altid til klinikkerne. Kun det nyeste er godt nok.

I vores klinik i København, vil du udover Silvia blive mødt af Erika. Erikas tilgang til dette univers er en mangeårig interesse for den individuelles skønhed, balancen mellem kost, træning samt kroppens ve og vel. Erika er behandler i flere forskellige behandlingsformer og holder sig hele tiden opdateret i form af kurser og uddannelser inden for den non-kirurgiske verden. Erika glædes hver dag over, at få lov til at hjælpe vores kunder i at, fremhæve den skønhed, som de allerede har. Det er ikke bare en interesse men simpelthen min passion.

Silvia Carvallo

EJER & BEHANDLER

Erika Garcia

BEHANDLER