Smid de genstridige fedtdepoter med en fedtreduktion

Kom af med dansehåndtagene, mavefedtet, “bh-dellen”, de lidt for store arme eller inderlår én gang for alle med fedtreduktion

Vi har både soft fedtfrysning, fedtsmeltning, ultralyd, vakuum-behandlinger, muskelstimulation, vibrolight, og mesoterapi – u./nåle, der alle laver permanente resultater.

Hjælp til fedtdepoter, appelsinhud, strækmærker eller slap hud.

Fedtfrysning (COOL TECH) er ikke for alle.  Men vi har heldigvis massevis af alternativer!!
Når man har problemer med overvægt, er målet ikke blot at reducere vægten, men også at tabe centimeter og helst de rigtige steder på kroppen. Vi tilbyder en række forskellige og meget effektive kropsbehandlinger, der anvender den mest moderne teknologi og som er tilpassede dine personlige ønsker og behov. Behandlingerne vil kunne hjælpe ved problemer med overvægt, lokale fedtdepoter, appelsinhud, strækmærker eller slap hud.

Efter en konsultation sammensætter vi sammen en behandling for netop dig og dine behov. Hver behandling varer 50-75 min. pr. gang afhængig af de metoder som skal benyttes.

Der må forvente 3-5 behandlinger, men det er meget forskelligt fra person til person, men der vil være synlige forandringer efter hver eneste gang.

Samtidig med et vægttab er det vigtigt at huden strammes op, kroppen formes og cellulite behandles, så man ikke efter slankekuren står tilbage med problemer med slap hud og en ”slatten krop”;

Behandlinger med fedtreduktion kan sagtens sammensættes med f.eks. TEI System

Behandlingen tilbydes:

- VÆRLØSE BYMIDTE

Bestil tid online eller ring

+45 61 66 50 37

FØR / EFTER